Camera foto BenQ GH700, 16MP pixeli

Disponibilitate: Disponibil in Stoc cu Livrare Imediata

913,99 RON
(preţul include TVA)

Spune ┼či la al┼úii

prev
next
close
Camera foto BenQ GH700, 16MP pixeli


Mai multe imagini

Descriere produs

Stilul rafinat întalneste tehnologia ce ofer─â trei puternice avantajeObiectiv cu zoom optic de înalt─â performan┼ú─â


GH700 pentru a putea oferi imagini revolu┼úionare combin─â inalta calitate a materialelor cu tehnologia inovativ─â. Lentilele asferice folosite îmbun─ât─â┼úesc calitatea focaliz─ârii prin înalta translucen┼ú─â, dispersia scazut─â a materialelor, tratamentul anti-reflec┼úie oferind culori excep┼úionale ┼či detalii fine.


Senzor BSI CMOS


Senzorul BSI CMOS iluminat din spate mare┼čte de doua ori sensibilitatea ┼či mic┼čoreaz─â nivelul de zgomot cu pan─â la 50%, oferind rezultate uimitoare în condi┼úii de iluminare sc─âzut─â.


Procesor de semnal digital (DSP) de mare vitez─â


GH700 dispune de un procesor (DSP) de semnal digital de mare vitez─â ┼či înalt─â eficien┼ú─â, care îmbun─ât─â┼úe┼čte viteza de procesare de pân─â la 30%. Capacitatea de a procesa imagini de înalt─â rezolu┼úie oferite de senzorul CMOS BSI permite aparatului s─â ofere imagini mai clare ┼či mai rafinate chiar ┼či la fotografierea rapid─â continu─â cu 10 cadre pe secund─â sau inregistrarea video cu 60 de cadre pe secund─â la 1080p Full HD.


Un sistem de lentile pentru toate perspectivele: departe sau aproape


GH700 ofer─â un zoom optic de 21X ┼či un Super Macro de doar 1cm, astfel încât s─â pute┼úi fotografia obiecte cu detalii superbe, chiar dac─â acesta nu le puteti vedea în mod clar cu ochiul liber. Descoper─â imaginea de ansamblu pentru a vedea o lume mai complet─â.


21x Super Zoom Capteaz─â imagini de departe sau cu unghiuri largi. Zoom-ul optic de 21x v─â permite s─â fotografia┼úi obiecte care sunt departe f─âr─â a pierde detaliile, în timp ce lentilele de 25mm wide - superangular v─â vor permite s─â include┼úi mult  mai multe din scen─â într-o fotografie. Cu un maner cu design ergonomic ┼či sistem optic de stabilizare OIS, pute┼úi face zoom în mod constant dar ┼či mai multe fotografii clare f─âr─â efort.1cm Super Macro Lentilele de pe GH700 sunt capabile de a face fotografii Macro de la 1 cm, cu detalii incredibile. Apropie-te de petalele florilor sau de texturi complexe, f─âr─â a pierde claritatea. Pute┼úi admira apoi fotografiile macro pe ecranul mare LCD de 3.0" (7.62cm)Face┼úi fotografii exceptionale ziua ┼či noaptea


Conceput pentru a captura mai mult decât frumuse┼úea zilei, GH700 dispune de un senzor CMOS BSI, care v─â permite s─â face┼úi fotografii cu o calitate deosebita chiar si pe timp de noapte.


Modul de fotografiere de noapte Handheld


Senzorul CMOS BSI ┼či DSP scad împreun─â foarte mult nivelul de zgomot, ┼či permit camerei GH700 de a oferi întotdeauna imagini ultra clare - chiar daca fotografia┼či în medii cu colorit pal, subiecte slab iluminate, sau dac─â filma┼úi cu zoom optic de 21x pe timp de noapte. Ap─âsa┼úi butonul de declan┼čare ┼či camera va face mai multe expuneri în mod automat ┼či le va combina într-o singur─â fotografie pentru a v─â oferi imagini vii de fiecare dat─â. In plus, nu ve┼úi avea nevoie nici de trepied!


 Modul de fotografiere continu─â


High-Speed Burst: Ap─âsa┼úi butonul de declan┼čare pentru a fotografia pân─â la zece fotografii de înalt─â rezolu┼úie la 16M.


Pre-shooting: Apasa┼úi butonul de declansare pân─â la jumatate pentru a face pân─â la cinci fotografii înainte ca butonul de declan┼čare sa fie ap─âsat integral.


Sporty Burst: face┼úi 54 de fotografii de 1M pe ac┼úionare-rapid─â cu o vitez─â mare de declan┼čare fie 1/120 fie 1/240 .


Smart Selector: Modul inteligent prin care pentru a face o fotografie continu─â, ap─âsa┼úi ┼či ┼úine┼úi ap─âsat butonul de declan┼čare ┼či elibera┼úi-l. La final numai cea mai clar─â fotografie va fi salvat─â.


Multi-Shot 16: Ap─âsa┼úi ┼či men┼úine┼úi ap─âsat butonul de declansare pentru a ob┼úine 16 fotografii consecutive la 30 de cadre pe secund─â. Fotografiile vor fi automat combinate într-o singur─â fotografie.Tehnologia HDR III Image Enhancement


Conceput pentru a rezolva problemele legate de contrast si iluminare, HDR III utilizeaza tehnica de expunere bracketing pentru a ob┼úine trei fotografii cu expuneri diferite ┼či a le combina intr-o uimitoare imagine care este mai echilibrat─â în contrast ┼či luminozitate. Senzorul CMOS BSI ┼či DSP pot rafina apoi în mod eficient ┼či îmbog─â┼úi detaliile de prim-plan ┼či de fundal pentru a adauga o not─â de finisare a imaginii HDR.Filmare 1080p Full HD cu sunet stereo


GH700 filmeaz─â la fel de bine cum ┼či fotografiaz─â, creând clipuri video Full HD 1080p de înalt─â calitate cu 60 de cadre pe secund─â, cu sunet stereo, chiar ┼či în scenele slab iluminate. Ap─âsa┼úi pe butonul independent pentru a începe înregistrarea video. Pute┼úi face ┼či fotografii în timp ce înregistra┼úi folosind butonul de declan┼čare pentru a surprinde fiecare moment; totul este instantaneu.


Zoom in ┼či out în timp ce înregistra┼úi 


Face┼úi zoom-un f─âr─â efort creând planuri aproape dinamice oferindu-v─â libertatea total─â de crea┼úie.Face┼úi fotografii în timp ce filma┼úi


Nu pierdeti nicio ocazie de a fotografia, chiar ┼či în timp ce filma┼úi. GH700 este aparat foto dar ┼či camera video.


Functie Wind Cut pentru minimizarea zgomotului


Functia Wind cut detecteaz─â automat zgomotele reducand sunetele din fundal pentru a avea înregistrarea cu un sunet clar.

Editare filmelor direct pe ecran


Ap─âsa┼úi butonul func┼úiei pentru a intra în modul editare ┼či de a edita filmul pe ecranul camerei folosind bara de timp afi┼čat─â în partea de jos a ecranului, chiar si dup─â  inregistrarea clipurilor video, deci nu pierdeti din spatiul de stocare cu imagini care nu va plac.Semnatura unica Golden Ring


Inspirat de stralucirea solar─â, inelul de aur care inconjoara obiectivul este prezent la fiecare camera BenQ high-zoom, pentru a simboliza excelen┼ú─â in fotografie.
Ergonomic Hand Grip


Mânerul turnat cu textur─â din piele face ca aparatul foto sa se potrivesc─â perfect în mân─â. Cu control stabilizat ┼či confort, po┼úi face fotografii clare în mod excep┼úional, oriunde vei fi.
Stilul întalne┼čte performan┼úa


Modul clasic în care este construit─â camera de tip bridge ┼či designul elegant împreun─â cu zoom-ul optic de 21x fac din camera GH700 un produs la mod─â ce combin─â esteticul cu func┼úiile high-tech.
Intuitiv─â ┼či u┼čor de folosit


Cu o interfa┼ú─â intuitiv─â, simplu de utilizat, selectorul de mod,  explica┼úii pe ecran ┼či meniu in limba roman─â, GH700 este u┼čor s─â fie folosit─â de oricine pentru a face fotografii cu încredere ┼či cu o mare u┼čurin┼ú─â.
Eticheta  ecoFACTS


Eticheta ecoFACTS iti poate spune cat de prietenoase cu mediu sunt produsele BenQ!


Dezvoltarea de produse eco-friendly; BenQ nu numai ca se conformeaza pasiv reglementarilor verzi internationale dar si dezvolta in mod activ produse eco-friendly !


ecoFACTS arata ca BenQ se implica activ in inlocuirea si eliminarea materialelor periculoase, selectia cu mare atentie a materialelor folosite, designul ambalajelor, economisirea energiei si tuturor aspectelor ecologice din timpul proiectarii si productiei produselor sale.


Informaţii adiţionale

Produc─âtor BENQ
Total pixeli Sony 16 Mega Pixeli, 1/2.3 inch BSI CMOS
Rezolutia imaginii 16M (4608x3456) / 3:2 (4608x3072) / 8M (3264x2448) / 5M (2594x1944) / 3M (2048x1536) / HD 16:9 (1920x1080) / VGA (640x480)
Lentile

f = 4.5 (W) ~ 94.5 (T) mm
F = 3.1 (W) ~ 5.8 (T)
(f = 25 ~ 525 mm, 35 mm equivalent)

Zoom Optic: 21x; Digital: pana la 5x (preview) / pana la 10x (playback)
Gama focalizare

Normal: W = 50 cm ~ Infinit; T = 500 cm ~ Infinit
Macro: W = 2 cm ~ Infinit; T = 60 ~ Infinity
Super Macro: 1 cm (M) ~ Infinit

Viteza obturator

Auto: 1/2000 ~ 1 sec.
Manual Mode: 1/2000 ~ 15 sec. (Fireworks 2 sec.)´╗┐

Dimensiune ecran 2.7" LCD
Rezolutie ecran 460,000 pixels
Echivalent ISO Auto, 160, 200, 400, 800, 1600 ,3200 (3M or lower), 6400 (3M or lower)
Echilibrare culoara alb─â Auto / Daylight / Cloudy / Tungsten / Fluorescent H / Fluorescent L / Manual
Flash / Blitz Auto Flash, Auto Anti Red-eye, Force On, Slow Sync, Force Off
Auto-Timer 10 sec. / 2 sec. / Double / Off
Mod filmare

FullHD 1080p (1920 x 1080) 60fps
HD 720p (1280 x 720) 60fps
VGA (640 x 480) 30fps
QVGA (320 x 240) 240fps,
Filmare continua cu sunet

Stocare imagini

Built-in Approx. 85MB (± 5%)
4GB SD / 32GB SDHC / SDXC (> 32GB) card compatible´╗┐

Conexiuni / Interfete

Digital output: USB 2.0 compatible
Audio / Video output (NTSC / PAL / HDMI)
PictBridge compatible´╗┐

Alimentare

CIPA approx 400 base on bundle AA Alkaline battery
580 base on Ni-MH battery;
1000 base on Li battery´╗┐

Dimensiuni (L x Î x A) 112.5 x 75.9 x 63.4 mm
Greutate 370g (fara baterii & SD card)
Accesorii incluse

Cablu USB / CD Software & Manual / Quick Guide
Capac protectie lentile / Curea transport / 4x Baterii nereincarcabile / Geanta NEOPREN protectie antisoc.

Functii

High Performance Optical Zoom Lens
P/Av/Tv/M Mode
High-Speed DSP
Hardware HDR III Image Enhancement Techonoly
Super Macro 1cm
Handheld night shoot
Speedy burst
Pre-shooting
Sport-burst
Multi-Shot
Intelligent Scene
Advanced Smart Scene
Fisheye
Web Auction
Beauty Enhancer
Smile Catch
Zoom Recording
Wind Cut
On Screen Editing
Meniu in Limba Romana´╗┐

Format Fisiere:

Still Image: JPEG (EXIF 2.3 compatible)
DCF compatible; Support DPOF; Video: MOV; Audio: WAV; Sound: Stereo

Culoare produs negru

S-ar putea s─â fi┼úi interesat ┼či de produsele urm─âtoare

Monitor LED BenQ 18.5'', Wide, G922HDAL

Monitor LED BenQ 18.5'', Wide, G922HDAL

389,99 RON
(preţul include TVA)

Proiector BenQ W700 HOME CINEMA

Proiector BenQ W700 HOME CINEMA

2.579,99 RON
(preţul include TVA)

Proiector BenQ MS513 BUSINESS / EDUCATION

Proiector BenQ MS513 BUSINESS / EDUCATION

1.559,99 RON
(preţul include TVA)
 

Etichete produse

Folosiţi spaţii pentru a separa etichete. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.