Cum cumpar?

 
Aici veţi găsi informaţiile necesare pentru efectuarea comenzii online pe situl www.qjoy.ro.

 

În primul rând trebuie s─â selecta┼úi categoria principal─â care v─â intereseaz─â din partea dreapt─â a paginii.

 
Apoi folosind meniul ┼či subcategoriile din partea stânga, pute┼úi filtra produsele dup─â caracteristicile acestora sau pute┼úi alege produsul dorit direct din produsele afi┼čate pe ecran. Odata ce a┼úi gasit un produs care se potrive┼čte dorin┼úelor dumneavoastra, ap─âsati pe butonul "Adauga in cos".
Ve┼úi fi direc┼úionat pe pagina co┼čului de cump─âr─âturi, unde ave┼úi posibilitatea s─â vizualiza┼úi lista produselor selectate, pre┼úul în lei cu TVA, cantitatea, valoarea totala a produselor comandate. De asemenea se poate actualiza cantitatea ┼či se poate ┼čterge produsul din  co┼čul de cump─âr─âturi.

 

Dac─â dori┼úi s─â adauga┼úi ┼či alte produse în co┼čul de cump─âr─âturi, v─â rug─âm s─â selecta┼úi "Continu─â cump─âr─âturile."

 
În momentul în care comanda dvs con┼úine produsele ┼či cantit─â┼úile dorite, v─â rug─âm s─â selecta┼úi "Finalizeaza comanda". Dac─â sunte┼úi deja logat, intra┼úi în pagina de verificare a comenzii, iar dac─â nu, sunte┼úi redirectat c─âtre pagina "login/înregistrare user nou".
 
În cazul în care nu ave┼úi cont pe situl nostru, ave┼úi posibilitatea de a alege unul din cele dou─â tipuri de conturi: vizitator sau client. În primul caz comanda se va face f─âr─â salvarea datelor introduse de dvs. pe situl nostru, iar în cazul în care v─â înregistra┼úi ca ┼či client beneficia┼úi de avantaje cum ar fi: comenzi ulterioare mult mai rapide, datorit─â faptului c─â datele dvs. sunt completate deja, acces u┼čor la comenzile anterioare, urm─ârirea comenzilor.
 
Este important─â completarea corect─â ┼či exact─â a tuturor câmpurilor obligatorii solicitate la crearea contului.
 
Cu ajutorul numelui de utilizator ┼či a parolei introduse, pute┼úi sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, pute┼úi modifica profilul dumneavoastra sau pute┼úi face comenzi ulterioare f─âr─â a reintroduce datele de contact.
 
De asemenea la înregistrare pute┼úi configura un cont de persoana fizic─â sau unul de persoan─â juridic─â.
 
Pentru a afla cum se face plata produselor comandate, accesaţi informaţiile despre plată.
 
Pentru a afla cum se face livrarea produselor comandate, accesaţi informaţiile despre livrare.
 
Dup─â alegerea tuturor produselor dorite, pute┼úi finaliza ┼či trimite comanda on-line folosind butonul "Finalizeaza comanda". Confirmarea ┼či trimiterea comenzii semnific─â faptul c─â sunte┼úi de acord cu toate condi┼úiile men┼úionate în comanda dvs. (produse, cantitati, pre┼úuri, transport).
 
Informa┼úiile despre produse ┼či pre┼úuri sunt prezentate sub rezerva gre┼čelilor de tipar.
 
O comand─â este încheiat─â cu succes când v─â este trimis─â pe e-mail factura proform─â corespunz─âtoare comenzii dumneavoastr─â cu stadiul "În a┼čteptare". În momentul proces─ârii comenzii de c─âtre www.qjoy.ro. ┼či expedierii coletului c─âtre dumneavoastr─â, ve┼úi primi un e-mail prin care ve┼úi fi informat despre livrare, (nr. AWB, etc), iar stadiul comenzii dvs. va trece pe "Complet".