Despre noi

 

Qjoy.ro

Enjoy Quality!

 

Qjoy.ro este noul magazin on-line focusat pe vânzarea produselor BenQ în România. Motivul pentru care am realizat un website dedicat produselor BenQ este dat de cererea crescut─â a unei oferte specializate în direc┼úia acestui brand.

 

Gamele cele mai cunoscute ale brandului BenQ în România sunt monitoarele ┼či proiectoarele (sau videoproiectoarele) BenQ. Pre┼úul foarte bun ┼či avantajele tehnologice ┼či de design ale gamei de monitoare BenQ, au dus la o cre┼čtere fulminant─â a popularit─â┼úii acestora în rândul utilizatorilor corporate, precum ┼či a celor casnici. Monitoarele BenQ au încorporate toate tehnologiile revolu┼úionare specifice acestui tip de produse. BenQ a fost întotdeauna cu un pas înaintea competitorilor, implementând în premier─â tehnologiile LED ┼či HD.

 

În ceea ce prive┼čte vânz─ârile, videoproiectoarele BenQ sunt în permanent─â lupt─â pentru locul 1 în România. Fiabile, u┼čoare, foarte avansate tehnologic ┼či foarte accesibile ca pre┼ú, acestea î┼či g─âsesc cu u┼čurin┼ú─â locul în companii, gr─âdini┼úe cu programe interactive de înv─â┼úare, ┼čcoli sau festivaluri de film.

 

Gadgeturi de ultim─â genera┼úie, camerele foto ┼či video marca BenQ sunt cele mai bune instrumente pentru a surprinde evenimentele importante din via┼úa noastr─â f─âr─â a fi necesare cuno┼čtin┼úe avansate de tehnic─â fotografic─â.

 

A┼čadar, e timpul s─â te bucuri de noile bucurii BenQ cump─ârându-le cu bucurie din magazinul on-line www.Qjoy.ro!

 

Qjoy.ro pune la dispozitia utilizatorilor Benq o gama foate larga de accesorii originale. Aceste accesorii sunt disponibile doar la reprezentantele specializate Benq.

 

"Lampa Proiector Benq" este o cautare des intalnita printre cei care au cumparat un proiector in urma cu 5 ani. Lampile videoproiectoarelor Benq sunt consumabile cu o durata foarte lunga de viata. Totusi durata unei lampi este limitata. Qjoy.ro este alaturi de cei care nu vor sa renunte la proiectorul lor Benq din cauza unui impediment minor. Punem la dispozitia posesorilor de Videoproiectoare  toata gama de lampi Benq disponibila la producator direct din stoc.

 

Pentru orice detalii suplimentare va stam la dispozitie!

office@qjoy.ro