Monitor BenQ ML2441, LCDTV LED, 21.5'', Wide, TV Tuner, Full HD, HDMI, boxe, negru

Disponibilitate: Disponibil in Stoc cu Livrare Imediata

1.341,99 RON
(preţul include TVA)

Spune ┼či la al┼úii

prev
next
close
Monitor BenQ ML2441, LCDTV LED, 21.5'', Wide, TV Tuner, Full HD, HDMI, boxe, negru


Mai multe imagini

Descriere produs

Imagini uimitoare
ML2441 ofer─â un contrast dinamic (DCR) de 5.000.000:1. Acest contrast de înalt─â precizie se adapteaz─â perfect oric─ârui tip de imagine, furnizând un negru intens, culori pline de profunzime ┼či detalii bine subliniate, fapt ce îl fac perfect pentru vizualizarea tuturor elementelor din jocuri sau din filme, indiferent de nivelul lor de iluminare.

Tehnologia Senseye, o tehnologie de optimizare a imaginii ce imit─â ochiul uman producând imagini de o claritate extraordinar─â, unic─â ┼či vibrant─â, ofer─â o ajustare discret─â atât a con┼úinutului PC, precum documente, jocuri, web-browsing ┼či vizualizare de fotografii, cât ┼či a con┼úinutului TV, precum transmisiuni HDTV, filme Blu-ray, camere video ┼či console de jocuri.

Subtire si elegant
ML2441 este un monitor TV LED ultra slim cu o grosime de 39 milimetri (in punctul de adancime maxim) si de doar 19 milimetri (in punctul de adancime minim) destinat publicului tân─âr care î┼či dore┼čte achizi┼úionarea unui echipament de tip LED TV care poate fi folosit ┼či ca monitor pentru calculator. Diagonala ecranului de 23.6” este ideala pentru a se integra perfect in decorul camerelor de dimensiuni mici ┼či medii.

Ecran cu tehnologie LED
ML2441 foloseste cu 40% mai pu┼úin─â energie decât televizoarele LCD clasice bazate pe tehnologie CCFL. Aceste televizoare LED consum─â în stand-by doar 0.5 wa┼úi, comparativ cu 2 wa┼úi, cât consum─â televizoarele LCD de dimensiuni similare aflate la ora actual─â pe pia┼ú─â.
Pe lâng─â acest lucru, ML2441 este primul care respect─â noile reglement─âri europene EuP 2010. În plus, pentru minimizarea consumului de energie, utilizatorul are acces la setarea direct─â a Eco Mode ┼či a Backlight CONTROL. De asemenea este certificat Energy Star 4.0.

Rezolutie Full HD si redare multimedia direct de pe USB 2.0
ML2441 încorporeaz─â tehnologia Senseye® având un timp de r─âspuns de 5ms ┼či o rezolu┼úie Full HD 1920x1080 fiind capabil s─â furnizeze imagini 1080p la 24Hz, pentru a oferi o experien┼ú─â perfect─â f─âr─â cele mai mici distorsiuni, similar─â celei din cinematografe. ML2441 este dotat cu tuner DVB-T putând recep┼úiona semnalul TV RF digital SDTV/HDTV cu o simpl─â anten─â de camer─â.
Un avantaj în plus oferit de noile LED TV este faptul c─â acestea includ un reader multimedia USB care faciliteaz─â redarea fi┼čierelor audio/ video direct de pe dispozitivele de stocare care se pot conecta prin intermediul USB-ului, putând citi formate foarte diverse (H.264, MPEG4, MKV, AVI, MPG, DivX), inclusiv cu subtitr─âri.

Creat pentru multimedia
Ca un adev─ârat centru digital multimedia, are intr─âri multiple D-Sub, 3xHDMI 1.3, DVI, Scart, AV, Video Component, Video Composite, S-video, SPDIF(optical), PC audio, USB 2.0, PCMCIA (CI), fapt ce ii permite conectarea simultan─â ┼či selec┼úia u┼čoar─â a mai multor echipamente destinate zonei de entertainment.
BenQ ML2441 ofer─â utilizatorilor ┼či o experien┼ú─â audio de cea mai bun─â calitate prin folosirea tehnologiei SRS TruSurround HD cu 5 preset─âri: Standard / Music / Movie / Sports / User.
De asemenea acesta se poate foarte usor transforma ┼či într-o ram─â foto digital─â care s─â ruleze fotografiile familiei, cu un singur click, prin intermediul aplica┼úiei SmartCliQ, con┼úinutul fiind redat direct de pe dispozitivul de stocare conectat prin USB.

Meniul OSD se poate selecta direct in limba romana.

Informaţii adiţionale

Produc─âtor BENQ
Diagonal─â LCD TV 23.6"
Timp de raspuns (tr/tf) 5ms
Rezoluţie maximă 1920 x 1080
Luminozitate 300 cd/m2
Contrast dinamic 5.000.000:1
Tuner TV Da
Conectori

RF Tuner: ATV; DTV
HDMI 1.3 x 3 (rear)
DVI x 1(through HDMI)
DVI-Audio L/R x 1 (through PC Audio)
Component (Y/Pb/ Pr) + Audio x 1
S-Video(Y/C) x 1
Composite (CVBS) AV (Video+L/R) x 1
SCART x 1
D-Sub x 1
PC Audio x 1
Headphone x 1
SPDIF (optical) x 1
USB x 1
PCMCIA (CI) x 1´╗┐

Boxe integrate Da
Mod video

Dynamic / Standard / Mild / Personal´╗┐

Ajustare rata aspect

Full / ZOOM1 / ZOOM2 / Panaroma / AUTO / 4:3´╗┐

3D

De-Interlacing: SDTV / HDTV
Comp Filter
Noise Reduction

Functii

Sound Type: EU Standard
Surround Effect: SRS TruSurround HD
Speaker: 3W x 2
Steady Sound
Soft Mute
Telecomanda
Eco Mode
Backlight Control
Main Switch Button
Auto Naming / Auto Sorting
PC Power Saving Mode (like DPMS)
Hotel Mode
Picture Off
Functii audio: Standard / Music / Movie / Sports / User´╗┐

Tehnologie Senseye

Da

Power input

AC Input: 100V-240V, 50/60Hz (AC)´╗┐

Consum energie (max.)

38W (Max)
< 0.5W (Follow EuP Standard)´╗┐

Greutate 4.1kg
Dimensiuni (HxWxD) 563.3 x 358.2 x 39 (w/o stand)

Etichete produse

Folosiţi spaţii pentru a separa etichete. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.