Livrare produse

 

Modalitate de livrare a produselor

Livrarea comenzilor se face prin curierat rapid - FanCurier.
Procesarea unei comenzi poate sa dureze pana la 72 ore din momentul plasarii acesteia. Bizmart S.R.L. isi rezerva dreptul de a anula orice comanda daca, din motive obiective, acesta nu se poate livra.
Produsele vor fi livrate în termen de 48-72 ore de la validarea comenzii. Livrarea se face la adresa de livrare indicat─â în comanda online.

Termenul de livrare

Livrare se realizeazaîn 2 zile lucr─âtoare din momentul validarii si confirm─ârii pe e-mail a comenzii de la unul din operatorii nostri (ve┼úi primi un email cu informa┼úiile despre livrare)
Acest termen de livrare este valabil pentru produsele aflate pe stoc. În cazul produselor care nu sunt pe stoc, Bizmart S.R.L. î┼či rezerv─â dreptul de a conveni împreun─â cu clien┼úii s─âi termenul de livrare. Datorita faptului ca mai multi clienti pot sa comande in acelasi timp acelasi produs este posibil ca stocurile disponibile sa devina insuficiente in anumite cazuri.
Când plata se face prin ordin de plata, comanda va fi livrat─â în momentul confirm─ârii pl─â┼úii de catre Banca companiei Bizmart S.R.L. Doar in momentul intrarii sumelor datorate in conturile Bizmart S.R.L se vor activa procedurile de livrare.

Costuri de livrare

*GRATUIT pentru comenzi care dep─â┼česc valoarea de 1000 RON (TVA inclus) si nu depasesc 1 kilogram in greutate, în localitatile din Romania in care Fan Curier are punct de lucru. Orice comanda care se livreaza inafara localitatilor in care Fan Curier are un punct de lucru se taxeaza per kilometru parcurs intre punctul de lucru Fan Curier din apropierea localitatii de destinatie si localitatea de destinatie. Costurile suplimentare pentru kilometrii suplimentari si pentru kilogramele suplimentare sunt egale cu costurile de lista ale Fan Curier. Toate costurile suplimentare, in cazul in care acestea exista vor fi aduse la cunostinta clientului inainte de validarea comenzii.
Exista anumite produse care au TRANSPORTUL GRATUIT indiferent de greutatea acestora. Aceste produse au semnalizat acest fapt.
Costul livr─ârii include ┼či taxa de ramburs perceput─â de firma de Curierat Rapid.
Nu se percep taxe suplimentare, pre┼úurile produselor fiind cele afi┼čate pe site, iar la finalizarea comenzii, aceasta con┼úine totalul de plat─â, cu transport inclus, f─âr─â alte taxe suplimentare.
Daca costul total al produselor nu depaseste suma de 1000 lei, TVA inclus se achita o taxa de transport de 25 lei, TVA inclus, pentru primul kilogram al comenzii si 1 leu pentru fiecare kilogram in plus.

 

Disponibilitatea produselor

S.C. Bizmart S.R.L. nu garanteaza disponibilitatea în stoc a produselor afi┼čate. Valoarea maxima a obliga┼úiilor S.C. Bizmart S.R.L. fa┼ú─â de orice client în cazul nelivr─ârii sau al livr─ârii necorespunz─âtoare a produselor cump─ârate este valoarea sumelor încasate de S.C. Bizmart S.R.L. de la respectivul client. Atat timp cat SC Bizmart S.R.L. nu a incasat vreo suma de la clienti nu datoreaza nimic acestora.
Plata produselor comandate de pe www.qjoy.ro se realizeaza în RON (la valoarea efectu─ârii comenzii).

 

Note:

Odat─â cu lansarea comenzii, clientul accept─â f─âr─â obiec┼úiuni condi┼úiile ┼či termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceea┼či cu un contract valabil încheiat. Fiind de acord cu Termenii ┼či Condi┼úiile de utilizare, clientul î┼či asum─â în totalitate drepturile ┼či obliga┼úiile ce decurg prin cump─ârarea din magazinul virtual www.qjoy.ro.

“Termenii ┼či Condi┼úiile de utilizare” respect─â Legea Comer┼úului Electronic, Legea Contractelor la Distan┼ú─â, Legea privind Protec┼úia Datelor Personale ┼či Legea Protec┼úiei Consumatorilor.
Produsele comandate se livreaz─â în toat─â ┼úara.
Produsele se afl─â în ambalajul original, al produc─âtorului, plus ambalaje care s─â protejeze produsele pe durata transportului.
În cazul în care dori┼úi ca livrarea s─â fie efectuat─â la alt─â adresa decât adresa de facturare, va trebui s─â preciza┼úi acest lucru în formularul de comand─â ┼či la pasul urm─âtor ve┼úi fi rugat s─â introduce┼úi adresa de livrare.
La livrare, produsele vor fi înso┼úite de factura în original, chitan┼úa (dac─â este cazul) ┼či certificatul de garan┼úie (dac─â este cazul). Aceste documente le ve┼úi g─âsi în colet.
Sâmb─âta ┼či Duminica nu se expediaz─â comenzi.