Monitor LED BenQ BL2201M, 22'', Wide, Full HD, DVI

Disponibilitate: Disponibil la Comanda

804,99 RON
(preţul include TVA)

Spune ┼či la al┼úii

prev
next
close
Monitor LED BenQ BL2201M, 22'', Wide, Full HD, DVI


Mai multe imagini

Descriere produs

E timpul pentru eficientizarea costurilor
BL2201M beneficiaza de panel led in format 16:10, difuzoare multimedia si contrast dinamic de 12 milioane:1 dar ┼či de conectivivate multipl─â: D-sub, DVI-D ┼či DP (Display Port), o nou─â interfa┼ú─â digital─â care va fi utilizat─â pentru aproximativ toate tipurile de dipozitive. Astfel, companiile vor evita imposibilitatea conect─ârii dispozitivului la diverse echipamente dup─â trecerea unei perioade mai îndelungate de utilizare.

Expertul mondial in monitoare LED
BenQ – expertul mondial in monitoare LED – din nou este primul care a lansat monitorul LED in format clasic, solutie ideala pentru  birou. BL2201M ofera functii ergonomice si costuri mici.
- Automatic Eye-Protect Sensor: Functia Automatic Eye-Protect Sensor permite ajustarea automat─â a luminozit─â┼úii monitorului în func┼úie de condi┼úiile de iluminare ambiental─â.
- Eco Sensor pentru costuri mici: Comparând seria de 22” BL echipat─â cu Eco-senzor cu un monitor de tip LED de 22” ┼či apoi cu un monitor de tip CCFL de 22” vom observa o sc─âderea a consumului de energie electric─â cu 25%, respectiv 42.5%, în timp ce cantitatea de CO2 eliminat─â scade de asemenea cu 25% ┼či respectiv 43%.
- Ecran mat anti stralucire: Suprafa┼úa mat─â a monitorului spore┼čte confortul în vizualizare datorit─â faptului c─â aceasta nu permite reflexiile sup─âr─âtoare pentru ochi. Pe lâng─â confortul vizual, speciali┼čtii BenQ au creat un sistem special de ajustare a monitorului pe patru direc┼úii care s─â permit─â p─âstrarea unei pozi┼úii a corpului anatomic corect─â.

Reducerea costurilor de utilizare
Tehnologia LED backlight folosit─â pentru modelul BL2201M se diferen┼úiaz─â de tehnologia CCFL printr-o serie de avantaje, printre care cele mai importante sunt contrastul dinamic foarte ridicat, deschiderea instantanee, lipsa folosirii mercurului ┼či consumul redus de energie.

Reminder inteligent
Una dintre principalele inova┼úii pe care acest monitor le aduce este o tehnologie care, pe lâng─â adaptarea automat─â a luminozit─â┼úii monitorului în func┼úie de iluminarea ambiental─â, le aduce aminte utilizatorilor s─â respecte regula 20/20/20 de men┼úinere a s─ân─ât─â┼úii ochilor. Astfel, la fiecare 20 minute suntem atentionati  sa ne fixam privirea c─âtre un punct îndep─ârtat ┼či s─â clipim de 20 de ori.

Difuzoare incorporate
Cele 2 difuzoare de 1W imbogatesc experienta multimedia a fiecarui utilizator. Nu mai este nevoie de sistem audio suplimentar, astfel economisesti bani pentru afacerea ta!

Contrast dinamic ultra mare
BL2201M vine cu o rata de contrast dinamic ultra mare de 12,000,000:1 pentru a oferi profunzime culorilor si claritate imaginilor complexe sau foarte intunecate, astfel incat tot ceea ce vezi, de la alb la cele mai intunecate nuante de negru, este afisat in imagini de o performanta incredibila.

Timp superior de raspuns
Timpul rapid de raspuns de 5ms ofera performantele necesare oricarei aplicatii. Chiar si inregistrarile video foarte rapide sunt redate intr-o maniera fluida, fara efecte de intarziere sau alte inconveniente pentru experiente de vizualizare extraordinare.

Informaţii adiţionale

Diagonal─â 22"
Tip display LED
Tip ecran Wide
3D Nu
Timp de r─âspuns (tr/tf) 5 ms
Rezoluţie maximă 1680 x 1050
HDMI Nu
Contrast dinamic (DCR) 12,000,000:1
Reproducere culori 16.7 milioane
Stralucire 250 cd/m┬▓
Aspect imagine 16:9
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala 170 / 160
Tuner TV Nu
Boxe integrate 2 x 1W
Conectori

D-sub / DVI-D / headphone jack (intrare casti) / line in

Intrare DVI / VGA
Caracteristici speciale

Tehnologie LED
Tehnologie Senseye® Human Vision (plus Senseye 3)
HDCP Support
OSD Language: 17 limbi
Compatibil Windows 7®
Blocare Kensington
Boxe integrate: 2 x 1W
Inclinare picior: -5 / 20
Accesorii: cablu VGA / audio
Sistem montare perete VESA 100 x 100 mm
Light Sensor
Proximity Sensor

Greutate

Greutate neta: 4.3 kg.
Greutate bruta: 6.1 kg.

Produc─âtor BENQ
Dimensiuni (HxWxD)

429.9 x 516.7 x 222.6 mm

Culoare produs

Negru

Etichete produse

Folosiţi spaţii pentru a separa etichete. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.