Monitor LED BenQ 19'', DVI, BL902M

Disponibilitate: Disponibil la Comanda

703,99 RON
(preţul include TVA)

Spune ┼či la al┼úii

prev
next
close
Monitor LED BenQ 19'', DVI, BL902M


Mai multe imagini

Descriere produs

E timpul pentru eficientizarea costurilor
Monitoarele din seria BL vin dotate cu boxe încorporate, dar ┼či cu conectivivate multipl─â: Dsub, DVI-D ┼či DP (Display Port), o nou─â interfa┼ú─â digital─â care va fi utilizat─â pentru aproximativ toate tipurile de dipozitive. Astfel, companiile vor evita imposibilitatea conect─âri dispozitivului la diverse echipamente dup─â trecerea unei perioade mai îndelungate de utilizare.

Expertul mondial in monitoare LED
BenQ – expertul mondial in monitoare LED – din nou este primul care a lansat monitorul LED in format clasic, solutie ideala pentru  birou. BL902M ofera functii ergonomice si costuri mici.

Ecran mat anti-stralucire  
Suprafa┼úa mat─â a monitorului spore┼čte confortul în vizualizare, datorit─â faptului c─â aceasta nu permite reflexiile sup─âr─âtoare pentru ochi. Pe lâng─â confortul vizual, speciali┼čtii BenQ au creat un sistem special de ajustare a monitorului pe patru direc┼úii, care s─â permit─â p─âstrarea unei pozi┼úii a corpului anatomic corect─â.

Reducerea costurilor de utilizare
Tehnologia LED backlight folosit─â pentru modelul BL902M se diferen┼úiaz─â de tehnologia CCFL printr-o serie de avantaje, printre care cele mai importante sunt contrastul dinamic foarte ridicat, deschiderea instantanee, lipsa folosirii mercurului ┼či consumul redus de energie.

Reminder inteligent
Una dintre principalele inova┼úii pe care acest monitor le aduce este o tehnologie care pe lâng─â adaptarea automat─â a luminozit─â┼úii monitorului în func┼úie de iluminarea ambiental─â, le aduce aminte utilizatorilor s─â respecte regula 20/20/20 de men┼úinere a s─ân─ât─â┼úii ochilor, amintind utilizatorilor ca o dat─â la fiecare 20 de minute s─â î┼či fixeze privirea c─âtre un punct îndep─ârtat ┼či s─â clipeasc─â de 20 de ori.

Difuzoare incorporate
Cele 2 difuzoare multimedia de 1W imbogatesc experienta multimedia a fiecarui utilizator.Nu mai este nevoie de sistem audio suplimentar, astfel economisesti bani pentru afacerea ta!

Contrast dinamic ultra mare
BL902M vine cu o rata de contrast dinamic ultra mare de 12,000,000:1 pentru a oferi profunzime culorilor si claritate imaginilor complexe sau foarte intunecate, astfel incat tot ceea ce vezi, de la alb la cele mai intunecate nuante de negru, este afisat in imagini de o performanta incredibila.

Timp superior de raspuns
Timpul rapid de raspuns de 5ms ofera performantele necesare oricarei aplicatii. Chiar si inregistrarile video foarte rapide sunt redate intr-o maniera fluida, fara efecte de intarziere sau alte inconveniente pentru experiente de vizualizare extraordinare.

Informaţii adiţionale

Diagonal─â 19"
Tip display LED
Tip ecran Non Wide
3D Nu
Timp de r─âspuns (tr/tf) 5 ms
Rezoluţie maximă 1280 x 1024
HDMI Nu
Contrast dinamic (DCR) 12,000,000:1
Reproducere culori 16.7 milioane
Stralucire 250 cd/m┬▓
Aspect imagine

5:4

Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala 170 / 160
Tuner TV Nu
Boxe integrate 2 x 1W
Conectori

D-sub / DVI-D / headphone jack / line in

Intrare DVI, VGA
Caracteristici speciale

LED Technology
Senseye® Human Vision Technology (plus Senseye 3)
HDCP Support
OSD Language: 17 languages
Windows 7® compatible
K locker: yes
Boxe: 2 x 1W
Power Supply Built-in
Montare pe perete: VESA 100 x 100

Greutate

Net weight: 3.5 kg.
Gross weight: 5.2 kg.

Produc─âtor BENQ
Dimensiuni (HxWxD)

432.35 x 419.2 x 180.75 mm´╗┐

Culoare produs

Black

Etichete produse

Folosiţi spaţii pentru a separa etichete. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.