Monitor LED BenQ V2410 ECO, 24'', Wide, Full HD, HDMI

Disponibilitate: Stoc Redus - Mai sunt 3 produse

815,99 RON
(preţul include TVA)

Spune ┼či la al┼úii

prev
next
close
Monitor LED BenQ V2410 ECO, 24'', Wide, Full HD, HDMI


Mai multe imagini

Descriere produs

E adevarat! Acum exista un monitor LED pentru fiecare!

BenQ vă invită să fiti martor la frumuseţea splendida a lumii in care traim cu noile monitoare ce beficiaza de tehnologia LED. Monitoarele BenQ LED sunt construite cu tehnologia revoluţionară LED backlight pentru a oferi cea mai bună calitate a imaginii si pentru ca plăcerea dumneavoastră de vizualizare sa fie maxima. Cu o linie intreaga de monitoare LED, BenQ completeaza stilul de viaţă al fiecarui utilizator!

Monitoarele BenQ LED
Subtiri si ecologice, cu performante ridicate in afisarea imaginilor
V2410 foloseste cea mai nou─â tehnologie de iluminare a ecranului, tehnologia LED (light-emitting diode) care prezint─â avantaje evidente în afi┼čarea unor imagini excelente, protejarea mediului ┼či reducerea consumului de  energie electric─â.

Contrast dinamic ultra mare pentru profunzime si definitie
Monitoarele BenQ LED vin cu o rata de contrast dinamic ultra mare de 5,000,000:1 pentru a oferi profunzime culorilor si claritate imaginilor complexe sau foarte intunecate, astfel incat tot ceea ce vezi, de la alb la cele mai intunecate nuante de negru, este afisat in imagini de o performanta incredibila.

Culori perfecte si in cel mai mic detaliu
Cu ajutorul tehnologiei LED backlight ┼či capacitatea acesteia de a r─âspunde prompt schimb─ârilor de iluminare, fiecare detaliu al imaginilor este perfect optimizat. Acest lucru este valabil mai ales pentru gama de culori negru si galben.

Performanta instant inca de la pornire
Datorit─â stabilit─â┼úii sursei de lumin─â LED, noile modele BenQ din Seria V Eco ofer─â o performan┼ú─â lipsit─â de modific─âri ale intensit─â┼úii luminii, ideal─â pentru vizualiz─âri de lung─â durat─â ┼či un confort vizual sporit. În plus, tehnologia LED permite afi┼čarea clar─â a imaginilor imediat dup─â ce monitorul a fost pornit.

Economie la consumul de energie cu pana la 36%
Panourile cu LED ale Seriei V Eco sunt eficiente din punct de vedere al energiei electrice ┼či nu con┼úin mercur, consumând cu aproximativ 36% mai pu┼úin curent electric decât monitoarele tradi┼úionale CCFL.

Fara emisii de mercur nocive
Noile modele din seria V Eco sunt mai u┼čoare (-14,6%) ┼či mai sub┼úiri (-21,2%) decât monitoarele CCFL cu dimensiuni asem─ân─âtoare ale ecranelor, permi┼úând o economie a ambalajului (+56%) ┼či o livrare mult mai eficient─â.

Tehnologia BenQ Senseye® Human Vision cu 6 tehnici brevetate pentru calibrarea imaginilor perfecte.
V4210 este proiectat special pentru a nu exista pierderi de lumin─â, oferind o rat─â dinamic─â de contrast foarte înalt─â de 5.000.000:1 pentru negru intens ┼či alb extrem. Aceste beneficii unice, existente numai în cadrul tehnologiei LED, dezv─âluie detalii imposibil de sesizat pân─â acum ┼či varia┼úii infinite de culori, iar tehnologia BenQ Senseye™ 3 Human Vision amplific─â claritatea ┼či calitatea imaginii chiar ┼či în cele mai întunecate scene.

Confortabil: Luminozitatea este atent calibrata pentru vizionare optima.
Foarte clar: Claritatea sporita defineste marginile fiecarui obiect afisat si adauga detalii.
Foarte detaliat: Contrastul dinamic ofera adancime culorilor.
Fara efecte neplacute: Efectul de blur este eliminat chiar si in scenele foarte rapide.
Foarte stralucitor: Contrastul dinamic ofera adancime culorilor.
Optimizare: Algoritmul brevetat BenQ optimizeaza perfect imaginile.

O imagine curata si o lume curata cu ajutorul monitorului BenQ V4210 Eco
Avantajul folosirii monitoarelor Full HD este ca acestea ofer─â o dimensiune unitar─â stilului de via┼ú─â digital contemporan prin extinderea posibilit─â┼úilor utilizatorului de a se bucura de con┼úinut HD ┼či la birou sau în alte camere ale spa┼úiului de locuit, nu doar în sufragerie. Aceste monitoare impresionante ofer─â libertate deplin─â în zona digital─â, fiind posibila conectarea lor la foarte multe dispozitive multimedia precum camere video HD, console PS3, DVD-uri Blu-ray sau MOD. Mai mult, cea mai fina imagine randata la aspect 16:9 - prezentare la 100% punct - cu - punct perfectiune HD ce elimina barele negre de pe ecranul clasic 16:10.

Prezentarea remarcabila a culorilor
Performanta monitoarelor BenQ LED de a distribui în mod egal luminozitatea are ca rezultat afisarea de culori remarcabile indiferent de imagini.

Rezolutie Full HD 1080p
Bucura┼úi-v─â de cinema de inalta clasa cu rezolu┼úia Full HD 1080p (1920x1080). Pute┼úi vedea în fiecare imagine detalii clare f─âcând experien┼úa vizual─â deosebita.

5,000,000:1 Rata de contrast dinamic
BenQ aduce performan┼ú─â imaginilor la un nou nivel, definirea ┼či rafinarea fiecare detaliu datorita ratei de contrast dinamic de 5,000,000:1.

Tehnologie Senseye®
Tehnologia BenQ Senseye®  ofera 6 moduri presetate: Standard, Movie, Game, Photo, sRGB, si Eco – modul Eco este special realizat pentru o economie a energiei folosite.

Format 16:9
Formatul 16:9 afiseaza rezolutia Full HD fara a deteriora imaginea originala ca in cazul vechiului format 16:10.

HDMI 1.3 Multimedia Entertainment
Bucur─â-te de imagini f─âr─â compresie la cea mai înalt─â calitate transmise de pe o larg─â varietate de dispozitive cu con┼úinut digital 1080p full HD ┼či intrare HDMI 1.3.

O lumea mai curata
Protejam resursele de apa
Panourile cu LED ale Seriei V Eco sunt eficiente din punct de vedere al energiei electrice ┼či nu con┼úin mercur.

Informaţii adiţionale

Diagonal─â 24"
Tip display LED
Tip ecran Wide
3D Nu
Timp de r─âspuns (tr/tf) 5 ms
Rezoluţie maximă 1920 x 1080 FULL HD
HDMI 1.3 x 3 (rear)
Contrast dinamic (DCR) 5,000,000:1
Reproducere culori 16.7 milioane
Stralucire 250 cd/m┬▓
Aspect imagine 16:9
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala 170 / 160
Tuner TV Nu
Boxe integrate Nu
Conectori

D-sub

Intrare VGA
Caracteristici speciale

Tehnologie Senseye®
Suport HDCP
OSD Language: 17 limbi
Montare pe perete sistem VESA
Conectori: D-sub / HDMI 1.3 / Headphone Jack
Accesorii: cablu VGA
Certificat Windows Vista Premium
Tehnologie LED´╗┐

Greutate

Greutate: 4.9 kg.

Produc─âtor BENQ
Dimensiuni (HxWxD)

435.5 x 579.4 x 181.2 mm

Culoare produs

Negru

Etichete produse

Folosiţi spaţii pentru a separa etichete. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.